het vervoer tijdens een groepsreis

Hit the roads

Het vervoer ter plaatse in 1 woord benoemen kan niet. We plannen alles uiteraard goed van tevoren maar alle vormen van vervoer zullen hiervoor ingezet worden.

Op moeilijk bereikbare plaatsen maken we gebruik van privé-vervoer met chauffeur (afhankelijk van de bestemming is dat een minibus, jeep, truck), zo hebben we de vrijheid om de kleinste plekjes te bezoeken. Het geeft bovendien de vrijheid om te stoppen waar we willen en om af en toe de benen te strekken.

Een aantal bestemmingen hebben heel goede voorzieningen in openbaar vervoer wat de reisbeleving alleen maar versterkt. Denk maar aan de nachttreinen in Thailand, India of Vietnam en de bergtreintjes in Sri Lanka, Ecuador of Peru.

Op de waterways van Costa Rica, Borneo, Zuid-India of Laos is de boot het handigste verplaatsingsmiddel en tijdens een safari kan het dak omhoog in de jeeps.
Sommige streken zijn het mooiste te bezoeken met de fiets of te voet, denk aan de vele bergpaadjes in de Alpen, de Himalaya, de Atlas of de Andes. Een begeleide fietstocht door New York, Tokyo, Lima, Mexico City, Bangkok of Bogotá brengt ons daar waar we het te voet te ver vinden.

We kiezen telkens naar de beste combinatie van comfort en beleving, ook voor het vervoer ter plaatse.

Altijd als eerste op de hoogte!

Schrijf  je in op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van extra Wonderways reizen, aanbiedingen en nieuws!